Loading...
Empresa_cat 2018-05-22T10:52:10+00:00

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa amb 10 anys d’experiència en la gestió de serveis de neteja i higiene, i disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals.

Quim-Wash t’ofereix serveis de neteja i higiene integral per a llars o empreses, organismes i edificis públics, col·lectius o comunitats de veïns, restauració, sector industrial … Ens adaptem a les seves necessitats i elaborem un pla personalitzat adequat per a cada client.

Amb l’experiència que hem anat guanyant al llarg d’aquests 10 anys, i els amplis coneixements i noves tècniques que tenim per a cada sector, oferim projectes totalment adaptats complint amb cada detall de neteja a cada requeriment sectorial.

Quim-Wash Empresa

Disposem de personal especialitzat en neteja, una organització formada per un selecte grup de professionals per realitzar treballs de neteja en qualsevol sector i a qualsevol nivell. Sempre amb la millor maquinària i els millors productes de neteja, obtindràs qualitat i eficàcia en les tasques d’higiene i desinfecció.

Deixa la teva llar o la teva empresa en bones mans i deixa que nosaltres netegem per tu.

EL NOSTRE OBJECTIU

Seguim creixent i millorant dia rere dia els nostres productes i serveis per oferir un resultat més eficaç.

TREBALLA AMB NOSALTRES

Forma part del nostre equip!

Som una empresa amb 10 anys d’experiència en la gestió de serveis de neteja i higiene, i volem seguir amb una organització formada per un selecte grup de professionals.

Si tens experiència en el sector i vols treballar amb nosaltres envia’ns el teu currículum a info@quim-wash.com

ANAR A CONTACTE
Quim-Wash Servicios de limpieza

QUIM-WASH

Quim-Wash és una empresa especialitzada en serveis de neteja integral, disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals, li oferim solucions totalment personalitzades.

© Copyright Quim-Wash 2017
Tots els drets reservats.

CONTACTE

Telèfon
+34 663 773 927

E-mail
info@quim-wash.com

WEBS AMIGUES

QUIM-WASH

www.quim-wash.es

DISEÑO GRÁFICO & WEB

www.tografik.com

BANC D’IMÀTGES

www.shutterstock.com