Restauració 2018-05-22T11:02:37+00:00

NETEJA PER RESTAURACIÓ I OCI

Ara, amb el nou servei integral de neteja pot contractar d’una forma totalment personalitzada el millor pla de manteniment per al seu negoci.

NETEJA PER RESTAURACIÓ I OCI

Elaborem el seu pla de neteja i higienització, de forma totalment gratuïta perquè vostè disposi d’un control de com i quan es compleix el programa contractat.

L’alta exigència en sanitat, qualitat i higiene que a adquirit el sector de l’alimentació i l’oci en els últims anys, ens ha portat a l’especialització en aquest sector, desenvolupant processos d’actuació i control específic. Amb els nostres plans per restauració podràs contractar els nostres serveis de neteja per hores, cada setmana o esporàdicament, els 7 dies de la setmana.

Quim-Wash Servicios de limpieza

AMB LA TRANQUIL·LITAT I SEGURETAT D’UNA EMPRESA DE CONFIANÇA

ÚLTIMS TREBALLS REALITZATS EN

Neteja de Restaurants

Limpieza de restaurantes

Neteja de Cuina

  • Quim-Wash Servicios para Hostelería
  • Quim-Wash Limpieza para Hostelería

Neteja de Fogons

A Quim-Wash oferim serveis tant a particulars com a empreses.

Tant si ets particular com una empresa, amb els nostres serveis podràs gaudir del teu espai net i desinfectat sense haver de preocupar-te de res. Tens a la teva disposició serveis de neteja integral, serveis de manteniment, neteges puntuals …
Venim, netegem i marxem.

També et pot interessar

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Deixa que nosaltres fem la feina per tu, et fem la vida més fàcil.

Demana pressupost

Consulta o demana pressupost sense compromís

Reservi una neteja integral per a la seva llar o empresa. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tingui. Expliqui'ns el seu cas i l'assessorarem per escollir el pla que més li convingui. Fàcil i còmode.
Demana pressupost

QUIM-WASH

Quim-Wash és una empresa especialitzada en serveis de neteja integral, disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals, li oferim solucions totalment personalitzades.

© Copyright Quim-Wash 2017
Tots els drets reservats.

CONTACTE

Telèfon
+34 663 773 927

E-mail
info@quim-wash.com

WEBS AMIGUES

QUIM-WASH

www.quim-wash.es

DISEÑO GRÁFICO & WEB

www.tografik.com

BANC D’IMÀTGES

www.shutterstock.com