Loading...
Serveis 2018-05-22T10:53:27+00:00

SERVEIS
QUIM-WASH

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Deixa que nosaltres fem la feina per tu.

Quim-Wash Servicios de limpieza

Quim-Wash t’ofereix serveis de neteja i higiene integral per a llars o empreses, organismes i edificis públics, col·lectius o comunitats de veïns, restauració y oci, sector industrial … Ens adaptem a les seves necessitats i elaborem un pla personalitzat adequat per a cada client.

Som experts en oferir tot tipus de solucions pel que fa a tractaments de neteja avançats de superfícies interiors i exteriors.

Amb l’experiència que hem anat guanyant al llarg d’aquests 10 anys, i els amplis coneixements i noves tècniques que tenim per a cada sector, oferim projectes totalment adaptats complint amb cada detall de neteja a cada requeriment sectorial.

El nostre tracte amb el client és proper i familiar, per això tant particulars com a empreses, comunitats de veïns i institucions, confien en nosaltres des de fa anys. Els nostres serveis de neteja es basen en el compromís, ja que l’efectivitat en els nostres treballs asseguren uns resultats òptims.

Quin servei necessites?

Serveis de Neteja Integral que tens a la teva disposició

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Deixa que nosaltres fem la feina per tu.

NETEJA PER A

Llars

A Quim-Wash li oferim solucions de neteja per al manteniment de la seva llar, amb els millors professionals i adaptant-nos sempre a les seves necessitats.

Veure més

SERVEI INTEGRAL PER

Empreses

Elaborem el seu pla de neteja i higienització, de forma totalment gratuïta perquè vostè disposi d’un control de com i quan es compleix el programa contractat.

Veure més
Quim-Wash Comunidades

NETEJA INTEGRAL PER

Comunitats de veïns

La imatge de la nostra comunitat de veïns és el primer reflex de la nostra llar. A Quim-Wash som conscients i sabem que la neteja és un factor important.

Veure més

SERVEI DE NETEJA

Vidres

Realitzem neteja de superfícies de vidre, vidres exteriors i interiors, finestres, portes i persianes. Li oferim un pressupost adaptat a les seves necessitats. Puntual i concret, sense sorpreses.

Veure més

EQUIP INTEGRAL PER

Final d’Obres

Comptem amb una secció específica, molt qualificada, orientada únicament i exclusivament a dotar a tots els nostres clients de les brigades necessàries per realitzar les neteges puntuals i neteges de final d’obra.

Veure més

SERVEI DE NETEJA

Industrial

Disposem d’anys d’experiència i tot el material, maquinària i mitjans necessaris per a realitzar neteges en naus i recintes industrials. Sistema d’higienització, neteja i desinfecció d’indústries alimentàries.

Veure més
Quim-Wash Servicios de limpieza

SERVEI DE NETEJA INTEGRAL

Restauració i Oci

L’alta exigència en sanitat, qualitat i higiene que a adquirit el sector de l’alimentació i l’oci en els últims anys, ens ha portat a l’especialització en aquest sector, desenvolupant processos d’actuació i control específic.

Veure més
Quim-Wash Servicios de limpieza

NETEJA INTEGRAL PER

Sòls i Terrasses

En Quim-Wash li oferim solucions de neteja i manteniment de sòls i terrasses, comptant amb els millors professionals i adaptant-nos sempre a les seves necessitats. Deixa que nosaltres fem la feina bruta per tu.

Veure més
Quim-Wash Servicios de limpieza

SERVEIS ESPECIALS

Síndrome de Diògenes

Oferim un servei especial per a habitatges amb casos de Síndrome de Diogenes. Retirem tot el innecessari, netegem i vam desinfectar tot l’habitatge. Deixem un nou lloc més net i confortable.

Veure més

Demaneu un pressupost sense compromís

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Posa’t en contacte amb nosaltres per a més informació.

Demana pressupost

Consulta o demana pressupost sense compromís

Reservi una neteja integral per la seva empresa o poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tingui. Expliqui'ns el seu cas i l'assessorarem per escollir el pla que més li convingui. Fàcil i còmode.
Demana pressupost

NETEJA DE LA LLAR

NETEJA PER EMPRESES

COMUNITATS DE VEÏNS

VIDRES

FINAL D’OBRES

NETEJA INDUSTRIAL

RESTAURACIÓ I OCI

ÚLTIMS
TREBALLS

Et mostrem alguns dels nostres treballs realitzats en diferents sectors. 

QUIM-WASH

Quim-Wash és una empresa especialitzada en serveis de neteja integral, disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals, li oferim solucions totalment personalitzades.

© Copyright Quim-Wash 2017
Tots els drets reservats.

CONTACTE

Telèfon
+34 663 773 927

E-mail
info@quim-wash.com

WEBS AMIGUES

QUIM-WASH

www.quim-wash.es

DISEÑO GRÁFICO & WEB

www.tografik.com

BANC D’IMÀTGES

www.shutterstock.com