Tarifes 2018-05-22T11:12:21+00:00

QUALITAT AL MILLOR PREU

Intentant sempre ajustar-nos el més possible a la butxaca, analitzem bé cada projecte perquè li resulti el més econòmic possible.

LES NOSTRES TARIFES

T’oferim diferents tarifes i serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment tant per a llars com per a tot tipus d’empreses.

Amb Quim-Wash tens al teu abast un servei de qualitat, amb la tranquil·litat i seguretat d’una empresa de confiança. Intentant sempre ajustar-nos el més possible a la seva butxaca, analitzem bé cada projecte perquè li resulti el més econòmic possible. Som conscients de la importància de la neteja, per això oferim serveis amb tarifes personalitzades a cada projecte en concret.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres, l’atendrem ràpidament i en menys de 48 hores tindrà el seu pressupost.

Quim-Wash Tarifas

AMB QUIM-WASH
TU POSES EL PREU

Demani el servei que necessiti i indiqui’ns quin pressupost té. Tria les hores que vulguis que vinguem.

Tarifes de Neteja Integral que tens a la teva disposició

T’oferim diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment tant per a la llar com per a tot tipus d’empreses. Et presentem les nostres tarifes amb el preu per hora. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Quim-Wash Servicios de limpieza

Tarifes Llar

ET FEM LA VIDA MÉS FÀCIL

Disposi de personal especialitzat en neteja amb la tranquil·litat i seguretat d’una empresa de confiança. Gaudiu de la seva llar sense haver de preocupar-se per la neteja. Li oferim solucions totalment personalitzades.

Quim-Wash Servicios de limpieza

Tarifes per empreses

EL TEU NEGOCI EN BONES MANS

Elaborem el seu pla de neteja per a un millor control del programa contractat i li oferim una quota fixa. Tot amb la millor qualitat preu i ajustat a les seves necessitats.

Estem molt contents amb els serveis de neteja de Quim-Wash, són seriosos i treballadors, amb un tracte cordial i proper. Jo ja l’hi he recomanat a diverses persones del meu cercle més personal amb tota la tranquil·litat.

Mercedes Martin, Servei per a la llar
Estem tranquils, des que vam contractar els serveis de Quim-Wash, tot el que és neteja el tenim resolt sense haver de preocupar-nos de res. Tenim una quota fixa, vénen, netegen i es marxen sense donar problemes.
Fernando Garrido, Xtra Technologies

Regala serveis de Neteja Integral amb les nostres targetes regal

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Obsequia a qui tu vulguis amb una de les nostres targetes regal.

QUIM-WASH

Targeta Regal

Amb Quim-Wash t’oferim els nostres serveis en mode de targeta regal. Obsequia amb una de les nostres targetes a familiars o amics, Sorprèn amb un servei de neteja per a la seva llar, o per a un final d’obra, o per a una empresa …

VEURE TARGETES
Quim-Wash Tarjeta Regalo

QUIM-WASH

Quim-Wash és una empresa especialitzada en serveis de neteja integral, disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals, li oferim solucions totalment personalitzades.

© Copyright Quim-Wash 2017
Tots els drets reservats.

CONTACTE

Telèfon
+34 663 773 927

E-mail
info@quim-wash.com

WEBS AMIGUES

QUIM-WASH

www.quim-wash.es

DISEÑO GRÁFICO & WEB

www.tografik.com

BANC D’IMÀTGES

www.shutterstock.com