Terrasses 2018-05-22T11:03:28+00:00

LA SEVA TERRASSA MÉS NETA QUE MAI

Ara, amb el nou servei integral de neteja per a terrasses i exteriors, pot contractar de forma totalment personalitzada el pla d’higiene i neteja que més li convingui per la seva llar o negoci.

NETEJA DE TERRASSES, TERRES I EXTERIORS

Elaborem el seu pla de neteja i higienització, de forma totalment gratuïta perquè vostè disposi d’un control de com i quan es compleix el programa contractat.

Mantenir la seva terrassa neta serà el nostre primer objectiu. Per això amb Quim-Wash donaràs a la teva terrassa una bona presència, mantenint l’espai net i ordenat. Amb els nostres plans per a exteriors podràs contractar els nostres serveis de neteja per hores, cada setmana o esporàdicament, els 7 dies de la setmana.

Quim-Wash Terrazas

AMB LA TRANQUIL·LITAT I SEGURETAT D’UNA EMPRESA DE CONFIANÇA

ÚLTIMS TREBALLS REALITZATS EN

Neteja de Terrasses

Limpieza de sala de Reuniones

Neteja de Terrassa

Limpieza de despachos

Neteja de Sòl exterior

Limpieza de despachos

Neteja de Sòl exterior

Limpieza de sala de Reuniones

Neteja de Sòl exterior

Limpieza de despachos

Neteja de reixetes

Limpieza de sala de Reuniones

Neteja de reixetes

A Quim-Wash oferim serveis tant a particulars com a empreses.

Tant si ets particular com una empresa, amb els nostres serveis podràs gaudir del teu espai net i desinfectat sense haver de preocupar-te de res. Tens a la teva disposició serveis de neteja integral, serveis de manteniment, neteges puntuals …
Venim, netegem i marxem.

També et pot interessar

Tens a la teva disposició diferents serveis de neteja i higiene integral, desinfecció i manteniment. Deixa que nosaltres fem la feina per tu, et fem la vida més fàcil.

Demana pressupost

Consulta o demana pressupost sense compromís

Reservi una neteja integral per a la seva llar o empresa. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta que tingui. Expliqui'ns el seu cas i l'assessorarem per escollir el pla que més li convingui. Fàcil i còmode.
Demana pressupost

QUIM-WASH

Quim-Wash és una empresa especialitzada en serveis de neteja integral, disposem d’una organització formada per un selecte grup de professionals, li oferim solucions totalment personalitzades.

© Copyright Quim-Wash 2017
Tots els drets reservats.

CONTACTE

Telèfon
+34 663 773 927

E-mail
info@quim-wash.com

WEBS AMIGUES

QUIM-WASH

www.quim-wash.es

DISEÑO GRÁFICO & WEB

www.tografik.com

BANC D’IMÀTGES

www.shutterstock.com